maanantai 21. kesäkuuta 2010

5 A Real Princess Wedding

Lauantain ohjelmassa oli pääosassa mikäs muu kuin Kruunuprinsessa Victorian ja Daniel Westlingin kuninkaalliset häät. Järjestimme Adalminan kanssa koko päivä pituisen häästudion kotisohvallani.




Häät olivat mitä ihanimmat, ja kyyneleitä sai olla pyyhkimässä silmäkulmista vähän väliä. Puitteet Tukholmassa olivat niin mahtavat, että ihokin meni monessa kohtaa lähetystä aivan kananlihalle. Häät olivat täydelliset ja pari näytti niiiin onnelliselta! 


Kullat pohjalla

Juomaksi nautimme Blue Nun Gold Edition -kuohuvaa, joka sisältää aitoja 22-karaatin lehtikultahippuja! Juoman bongasimme viime kevään häämessuilta ja olenkin miettinyt kyseistä juomaa omiin tuleviin häihini. Kyseinen skumppa on makeahkoa ja se sopisi hyvin tarjoiltavaksi esimerkiksi kakun kera.

Kuva Claudio Bresciani / SCANPIX

Teimme Adalminan kanssa pienen hääkattauksen, jotta häähumu olisi täydellinen. Ruoaksi tarjolla oli sydämen muotoisia, kinkku-persiljatahna -täytteisiä kerrosvoileipiä sekä ruohosipuli-tuorejuusto -palttoonappeja. Jälkiruoaksi olimme valmistaneet valkosuklaamansikoita, hankkineet Kakkukeisarin Kuninkaalliset häät -prinsessakakun sekä virallisia Victoria & Daniel -hääsuklaita. Näillä eväillä jaksettiinkin katsoa häitä aina myöhään yöhön!



“Only do what your heart tells you.” ~ Princess Diana

5 kommenttia:

  1. Oi, tuo skumppa on niin ylellistä hippuinen! Ja makukin on tosi miellyttävä :)

    VastaaPoista
  2. Hanna: Jep, olen täysin samaa mieltä. Hiput jäivät kyllä juomatta(vajosivat onneksi pohjalle), vaikka eivät kuulemma ole mitenkään terveydelle haitallisia. :)

    Maija: Ei kyllä paljon mukavampaa iltaa olisi voinut olla :)

    VastaaPoista
  3. Teillä on ollut ihan täydellinen hääkatsomo :) Häät olivat kyllä superihanat!

    VastaaPoista
  4. Nina: Eikö olekkin harmi että tällaisia häitä ei ole useammin! :)

    VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)