torstai 29. huhtikuuta 2010

6 Shake & Stir

Eilisessä postauksessani mainitsinkin, että päiväohjelmassani oli jo ennen terassikauden avausta ollut kaikkea kivaa. Olin nimittäin ystävättäreni Adalminan kanssa jätsikillä - muttei ihan perinteisellä tötteröillä, vaan nautimme tällä kertaa jädet drinkkien muodossa A21 Cocktail Loungessa. Paikka ei pettänyt odotuksia tälläkään kertaa, ja kaikki maistamani juomat olivat aivan suussa sulavia, kirjaimellisesti! :)

White Coco

Dream Port

Red Summer Breeze

Jätskidrinkit ovat A21-baarin valikoimissa ainakin kesäkauden ja ne valmistetaan laadukkaista Mövenpic- jäätelöistä. Parasta on se, että näiden jäätelöiden valmistuksessa ei käytetä ollenkaan keinotekoisia lisä- tai väriaineita ja ne on valmistettumistettu 100 %:sti luonnon raaka-aineista! Innostuin cocktail-hetkestämme sen verran, että päätin kotiin tultuani kaivaa jäätelökauhan ja shakerin esiin - ehkäpä vappuna niille löytyisi todellista käyttöä!

My after work look
Neule: Ril's / Farkkulegginssit: Only / Laukku: Gucci

"Life is uncertain. Eat dessert first." ~Ernestine Ulmer

6 kommenttia:

 1. Näyttää tosi herkullisilta! Hihii, teillä on niin samantyyliset blogit Adalminan kanssa. Tykkään kummastakin blogista paljon :)

  VastaaPoista
 2. Mm... Nuo kelpaisi kyllä Vappudrinksuiksi :)

  VastaaPoista
 3. Hanna: Oli aika nami nami, pitääpi mennä joku kaunis päivä uudelleen!

  Nina: Kiitos, mukava kuulla että pidät blogeistamme!

  Tarkoitus ei tosiaan ole pitää samanlaisia blogeja, meillä vaan on Adalminan kanssa pitkäaikaisina ystävinä paljon samoja mieltymyksiä ja olemme hyvin samantyyppisissä elämäntilanteissa. Adalminan blogi on keskittynyt hiukan enemmän elämän "glamour"-puoleen ja arjen luksukseen, oma blogini on taas hiukan luonnonläheisempi. :)

  Maija: Noissa oli kyllä vappufiilistä! Valitettavasti vappupäivän sää ei houkutellut jäätelölle, edes drinksun muodossa...

  VastaaPoista
 4. Eiih, glamour sanasta mulle tulee mieleen "glamour-malli" johanna tukiainen. :D arjen luksus ja elämän pienet nautinnot kuulostaa paremmalta. Eikös uudet korkkarit lasketa myös niihin? :)

  VastaaPoista
 5. Adalmina: Tuksun takia sana "glamour" on tosiaan tainnut kokea pienimuotoisen inflaation, ei tullut heti mieleen tota kirjoittaessa... Ei missään nimessä ollut tarkoitus yhdistää sun blogia kyseiseen henkilöön! ;) Ja taasko sulla on uudet korkkarit!?

  VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)