tiistai 20. huhtikuuta 2010

4 On My Floor

Päätin tehdä esittely-postauksen matoistamme ja huomasin, että niitä kodissamme on vain kolme kappaletta! Kylpyhuoneen mattoa kun ei taideta laskea oikeaksi matoksi? Huomasin myös että kaikki mattomme ovat ruskeita, tähän en ole aikaisemmin nimittäin kiinnittänyt huomiota. Tosin vaikka värimaailma on yhtenevä, ovat kaikki mattomme hyvin erilaisia. Eteismatto on valmistettu helposti imuroitavasta sileästä kaislamateriaalista, olohuoneen matto on taas ihanan pörröistä silkin pehmeää polyesterilankaa ja makuuhuoneessamme on tumma monisävyinen häräntalja.

Eteisen punosmatto

Polyestermatto: Lifestyle Carpets, Vouge

Häräntalja: Isku

It's easier to put on slippers than to carpet the whole world.  ~ Al Franken

4 kommenttia:

 1. Hihii, mullakin oli vanhassa kodissa vain kolme mattoa. Ja mä laskin mukaan kylppärin pikkumaton.:) Nyt olen kyllä vaan tyytyväinen, etten mattoja hankkinut. Sillä ne on kuitenkin niin asuntokohtaisia ja kun tässä toivottavasti jossain kohtaa koti löytyy, niin sitten on ihana mennä mattokaupoille.

  VastaaPoista
 2. Eteismattosi näyttää bambumatolta.

  VastaaPoista
 3. Hei oi tuo teidän olohuoneen (?) matto näyttää aivan ihanalta! Olen etsinyt meille nougatin väristä hieman "hohtava"nukkaista mattoa - ja tuo näyttää tähän asti parhaimmalta vaihtoehdolta :) Olisi kiva kuulla kokemuksia, suositteletko?

  VastaaPoista
 4. Alma: Oot ihan oikeessa, uuden kodin myötä usein matot ja tyylit muuttuu. :)

  arleena: Jotain luonnonmateriaalia mä epäilinkin. ;)

  Char: Kiitos! Suosittelen ehdottomasti kyseistä mattomerkkiä, niitä saa monena standardikokona sekä mittatilauksena. Helppo pitää puhtaana, ei kerää pölyä (muistaakseni myyjä suositteli myös allergiakoteihin). Meidän matto on parisen vuotta vanha eikä siinä näy mitään kulumisen merkkejä. Koepaloja voi käydä hypistelemässä Stockalla (jos yhä tuovat tuota merkkiä). Onnea maton hankintaan! :)

  VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)