maanantai 12. huhtikuuta 2010

4 Beach Day

Olin tänään biitsillä ja vieläpä aivan Helsingin keskustan tuntumassa! Nimittäin Salmisaaren uuden liikuntakeskuksen Biitsi.fi Areenalla, jossa kävin kavereideni kanssa pelaamassa beach volleyta


Hallin hieno hiekka on Saksassa erikoisvalmistettua valkoista kvartsihiekkaa ja sitä on hallin kolmella kentällä yhteensä 550 tonnia. Pelitilan lämpö on mukavat 25°c astetta, joten varpaita ei taatusti ala palelemaan kesken peliä. Samassa yhteydessä on myös tyylikäs biitsibaari, chilling lounge ja saunaosasto. Saunasta on ikkuna kentille, joten pelaamista pystyi seuraamaan myös löylyjen keskeltä. Kokemus oli kaikenkaikkiaan todella positiivinen, aion ehdottomasti käydä Salmisaaren biitsillä toisenkin kerran!

Sandaalit: Adidas

Give me sun, sand, sea, and whatever else any day! ~ Michelle Clack

4 kommenttia:

 1. Siistii!!! Se on nyt sitten avattu :) Pitänee käydä testaamassa kiipeilyareena. Villien huhujen mukaan myös mun tankotanssikoulu muuttaa sinne jossain vaiheessa. Jee!!!

  VastaaPoista
 2. Kiipeilyareena oli kyllä siistin näköinen paikka, huh! Siitä biitsiareenan ulkopuolelta on tosi hyvät näkölalat kiipeilypuolelle ja paikka olikin jo kovassa käytössä.

  Salmisaaren liikuntakeskus, a dream come true. :)

  VastaaPoista
 3. Wautsi! Nayttaa tosi kivalta paikalta joka on pakko tarkastaa seuraavan Suomen reissun aikana. Kiitti vinkista!

  VastaaPoista
 4. KitKat: Oikeesti kannattaa mennä! Harmittaa että en saanut otettua kovin tasokkaita kuvia, paikka oli oikeasti älyttömän kiva ja tyylikäs urheiluhalliksi!

  VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)