torstai 25. maaliskuuta 2010

2 No Junk Mail Please

Yksi lähikuukausien suurimmista ekoteoistani on samalla ollut myös hyvin pieni. Mieltäni vaivasi pitkään meille tuleva mainosposti. Sitä tuli aivan kamalat määrät ihan joka päivä ja viikossa postia kertyi melkein  paperikassillinen (no ehkä vähän liiottelua:)!

Ei mainoksia-laatta: Bauhaus

"Ei mainoksia"-kyltti on ollut jo pitkään ostoslistalla, mutta aikaisemmin en ole löytänyt kuin rumia tarraversioita. Käydessämme eräänä päivänä ostamassa työkaluja ja viherkasveja, bongasin rautakaupasta hieman perusversioita tyylikkäämmän kullanvärisen metallisen "ei mainosjakelua"-laatan. Kyltin kiinnityksen jälkeen postia on tullut vain muutama vaivainen kirje viikossa ja lehtiroskiksella vierailut ovat harvenneet olemattomiin.  


I have received no more than one or two letters in my life that were worth the postage. ~ Henry David Thoreau, Walden

2 kommenttia:

 1. Voi kun taalla pain maailmaa ymmarrettais toi sama asia. Meille tulee aivan mielettomasti roskapostia. Taman talon edelliset asukkaat olivat ilmeisesti tilanneet isoja katalogeja joka hemmetin yritykselta ja ne olen vihdoin kahden vuoden aikana saanut loppumaan ottamalla yhteytta suoraan yritysten markkinointiosastoille ja kayttamalla donotmail.comia.

  Mutta edelleen tulee kaikkea muuta turhaa vaikka itse olen pitanyt huolen siita ettei ainakaan laskut tule enaa paperiversioina vaan suoraan emailiin. Etta paperikierratykseen viedaan pari paperikassillista viikossa.

  VastaaPoista
 2. Jenkkilässä kaikki taitaa olla suurempaa, myös roskapostin määrä. :)

  Olen muutaman kerran tilannut vaatteita H&M:n ja Elloksen nettikaupan kautta ja nykyään kyseisistä firmoista (varsinkin jälkimmäiseltä) tulee melkein joka viikko ihan mielettomiä katalogeja postissa.

  Olet kyllä ollut tosi ahkera, kun oot jaksanut soittaa suoraan yrityksille, mun pitäisi ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä sama.

  VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia! :)